Om Café Stock​ - mød holdet bag

Hos Café Stock bruger vi hver dag timevis på at servere lækker mad og drikke for vores trofaste kunder. Og vi elsker det.

Vi ligger dejligt central i København Ø lige ved Østerport Station, og derfor er der hver dag mange kunder i vores hyggelige café – og vi gør altid vores bedste for at give hver eneste kunde en oplevelse lidt ud over det sædvandlige.​

For os er de gode råvarer helt essentielt

Når det kommer til at lave lækker mad, handler det om råvarerne. Derfor går vi rigtig meget op i at bruge ordentlige, friske og gode råvarer, så du altid får serveret udsøgt mad.

Vi har et stærkt samarbejde med vores leverandører, som leverer det bedste af det bedste til os – hver dag.​

Nyd din mad i vores hyggelige cafe eller bestil den til take away

Fleksibilitet er et nøgleord for os hos Café Stock. Et andet er god kundeservice. Og det har vi kombineret i vores Stay and Enjoy samt Takeaway. Vi vil nemlig gerne gøre det så nemt for dig som muligt, så du altid kan få det, som du vil have det hos os.

Hvis du vil lægge en take away ordre hos os, skal du bare ringe til os. Så sørger vi for at have maden klar og pakket, når du kommer for at afhente.​

Vi vil altid gerne høre fra vores kunder

Har du spørgsmål til vores menu, vil du booke vores lækre lounge som mødelokale, eller er det andet, du har på hjerte? Så vil vi altid gerne høre fra dig.

Vi kender vores menukort ud og ind, så hvis du har spørgsmål til allergener såsom gluten, svarer vi altid gerne på dine spørgsmål med et smil.

Du kan ringe til os på telefon 44 12 88 08 eller skrive til gk@cafe-stock.dk.

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at skrive til os. Udfyld formularen med dit spørgsmål, og du vil modtage et svar fra os inden for 24 timer.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Om Café Stock

Velkommen til Cafe Stock ved Oslo Plads i Østerbro.

Cafe stock ligger en gå afstand fra Østerport metro og tog. I caféen er der lagt vægt på hyggelige omgivelser, hvor du virkeligt føler dig hjemme.

På vores menukort finder du fra brunch tallerkner, sandwich til lækre lette retter.

Er du "blot" til en kop kaffe, så kan du godt begynde at glæde dig, da vi har en kagemontren fyldt med lækre kager fra én af Københavns bedste kage leverandør.

Tiden i Cafe Stock kan både tilbringes indenfor og udenfor i hyggelige og friske omgivelser.

​CVR: 40984097

smiley

Information

​Café Stock ApS

Stockholmsgade 61 kl, 2100 København Ø

Se rutevejledning her

​Åbningstider

​Mandag - Fredag

09.00 - 19.00​

​Lørdag

10.00 - 19.00

​Søndag

10.00 - 16.00